Tuesday, March 29, 2011

i wish i can love u

baby pon tau bosan tau..ape lagi aku...bosan bosan bosan
bosan pasal ape?
bosan study lah
dari dulu aku xpernah tau ape enjoyment yg ada bila kita study?
mai khabaq kat aku ape yg seronok sgt study tu?
khabaq bagi cheq tau sat

still ade sesetengah manusia kata study seronok woo
bipolar aku dgr kowt!
ape ulang??
study seronok,best,aku suka suka sgt2 study woo
seriously??
oke disini aku xnampak keseronokan bak naik space shot yg kau gambarkan tu?
even nerd dont like study aku rasalah
aku rasa la kot..xtau la
mmg la study tu best kalo kita rasa ape yg kita blajar kita suka
kat sini aku bukan nak kata lah aku xsuka apa yg aku blajar
cuma
seriously this thing terutamanya patho sgt2 bosan n xbest!aku rela pegi dewan diseksi blajar anat n buat sdl ngn prof normadiah!!itu lagi best!
aku dah try dah nk suka si patho ni cuma i just can't!  
kalau lah aku sng2 boleh suka patho mcm aku suka org2
ishhhh
mak pesan kalo kita nak belajar kita mesti kena suka benda tu
oke aku SUKA PATHO!
mak kata belajar need sacrifices
oke aku korban my masa bergembira as well as tv,mek aw,tp bukan internet
mak kata hidup perlu berusaha
oke mak,saya dah try suka patho tp susah sgt nk suka?!

i just can't help myself hating  loving you my dear patho!

Friday, March 25, 2011

MAKAN.MAKAN,MAKAN

rasa mcm dah berzaman
berkurun
aku xupdate blog..tp bukan ke last post itu last week ke ek???
ehhhe
salah sudahhhh
AKU NK MKN TGI fridays!!!!
yeayyyyy
lambatnye si hasip ni tggu die makeup bak puteri dulu
adoi.!
cepat lah neng!!
aku TERINGIN MENGIDAM SEMUA DAH
eh,jgn saallllah sggka
aku xbunting ha*ayat mcm lah aku kucing kan*
cuma last aku mkn tgi fridays cheese burger masa aku selsema..
mmg xrasa ape lahhh!
hari ni xkira ape halangan yg menimpa
aku nk mkn jugak!!!
no way man!
aku nak makan jugakkkkk!!!!
yeayyyyyyyyyyyy

Wednesday, March 16, 2011

Tilu - Diam-Diam Lirik (mp3 + video)


TILU-DIAM DIAM

perempuan kah anda??

diam diam aku jatuh hati padamu
ku ingin tahu diam diam
aku jatuh hati padamu
ku ingin kau tahu
 sila dgr lagu diatas.......

aku nampak semua kwn2
asek menghapdet belog masing2
oleh itu
aku pon nk jugak update lagi
padahal aku bru je update mlm lepas
xpe
baring2

golek2
gelak2
nyanyi2
sengih2 
aku terpikir
aku ni pompuan jenis ape?*ayat xtahan*
so aku pon nk share lah jenis jenis perempuan wanita yg aku nmpak dalam 20 tahun ini
  

type of wanita aka perempuan jalanan

  1. dia yg tidak tahu malu,perempuan jenis ini xmalu langsung,aka dia jadi diri sendirik tp kalo xtau malu yg melampau masalah jugak kan..perempuan jenis ini bukanlah cover girl
  2. jinak2 merpati..perempuan jenis ini kwn dgn semua org lelaki mahupon perempuan lain..dia senang rapat,senang ajak keluar,senang sembang semua..tp jgn ko tertipu,dia susah nk suka org..rapat sebagai kawan sahaja,nak suka tu susah tp bukan xboleh..so google lah meaning jinak2 merpati
  3. berterus terang:perempuan jenis ini sgt2 open minded,beliau akan cakap ape saje yg terbuku dihati beliau.suka hatilah nk cakap ape!
  4. pemalu aka perempuan melayu terakhir gitu :perempuan ni mmg cakap pun perlahan,xcakap sgt dgn lelaki,bersopan santun,lemah lembut,semua lelaki suka perempuan jenis ni*semua ke?
  5. tomboy: xkan ko xtau kan?die jenis yg mcm lelaki,keras,ganas,keperempuanan die terlalulah sedikit..huhu
  6. cam biasa aku dah xde idea..korg pikir2 lah sendirik eyh..
jadi yang mana satukah anda??? 
*abaikan jawapan anda jika anda lelaki*

Tuesday, March 15, 2011

??how do i noe if i have crush on you??

ape itu crush????
berlanggar ke?
ha?kena langgar??
what?


i love u but i can't tell
u love me but i can't love back
i love u but i can't bcoz i noe u will never love me back
i noe it never happen



ayat kat atas selalu sgt didendangkan oleh sang bertepuk sebelah tangan

ape lah malang nasib bila bertepuk tepuk sebelah tgn..

bertepuk sbelah tgn mmg xberbunyi
 tp try tepuk kat dinding*bunyik lagi kuat oke*
so perlu ke seTANGAN lagi?
xperlu la kan??
kan?
boleh je tepuk kat meja,sinki tandas*motif*,ke kat pipi sape ke?
BUNYIK JUGAK KAN?
tgk budak2 pon tau crush tu ape?
haha!
so korg tau crush tu ape?
bila nasib xmenyebelahi diri
ataupon xde daya nk bgtau sbb dah tau kompem kena reject
bg perempuan pulak
saya mahal oke!so no no
i xsuka kat u
so end up,SINGLE ye.

so today topic..
how do i noe that i have crush on you????
klik di atas ni
buat!*abaikan jika anda tiada crush terhadap sesiapa*
symptom2 org crush
  • excited bila crush dia disebut*waaaaahhhh*
  • nervousness bila berjumpa
  • heartbeat increase,tachycardic*xphm tnya oke*
  • dpt phone call ataupon text akan melompat kegembiraan
  • suka cek hp dgn harapan crush tadi akan text
  • sesungguhnya dia mengambil berat sgt2 terhadap crush itu
  • suka curik2 pandang
  • senyum sorg2 cam org gila
  • buat ape saje utk crush eg :sign attendence lecture yg bosan sgt2 demi crush dia
  • suka apa yg crush suka
  • stalker teragung bout crush dia
  • akan story semua kat besties dia
  • akan interpret yg lebeh2 ape yg crush dia cakap*aka perasan*twist everythin until in end up to be somethin else
  • jeles tahap karma
  • oke,aku dah out of idea!!..korg tambah la sendirik eh

 so???
adakah anda mempunyai symptom2 diatas?
if YES?then U HAVE THE CRUSH ON HIM/HER
if no,u are currently UNAVAILABLE or TAKEN or SINGLE BUT UNAVAILABLE
gay disini bukan sahaja man with man,pompuan wif other pompuan pon consider gay..btw somehow or rather statement ni agakkkkk boleh diterima..*oke xnak elaborate lebeh*


oke,kenapa aku buat post ni?
atas janji aku kat someone..
haha..
u noe urself lah
u kan xsuka interframe kan
oke..
got it?


ke nak camni???

xnak kan?so approach la crush anda!
dont be like me*oke jgn tnya*

Thursday, March 3, 2011

Wednesday, March 2, 2011

Tuesday, March 1, 2011

suara garau sedap tau

hari ni saya sore sore throat sgt smpai suara gaya pondan jln chowkit kau
hahha
best jugak sekali sekala suara xsedap
selalu sgt suara merdu belaka kan
hehe
im off to bed..deee!