Tuesday, September 27, 2011

crap!

CRAP!!!!!
THIS IS WHAT U GOT AFTER GOOGLING FOR CRAP!

 BEWARE,THIS CONTENT WOULD CAUSE YOU TO VOMIT,CONTINUE TO READ IF U HAVE STRONG GUT! 18C

ape tu CRAP!
lahh
jom lah merepek2
cakap je apa2 kau nak
aku suka dgr
ko merepek melampau lagi best!
mmg hobi aku suka berkwan dgn someone yg kelakar!
kalu xkelakar xjadilah nk kawan dgn beliau


teringat kat satu kawan masa pasum dulu
dia mmg pelik
ckp merepek2,xpernah serious
tapi best kawan dgn dia.kelakar
semua dia ckp kelakar gila.

masa mula2 jumpa kat kelas
"oohhh,duduk tgkt 6 jugak eh?oh lain kali boleh la pegi kelas sama2,mintak la num tepon"
dia reply-"ha??no tepon??xigt la..eh eh,aku ade 2 num tepon,jap.."

haha,boleh pulak x igt num tepon diri sendiri.
last aku jumpa die kat um masa 1st year,die dtg tido kat kolej.pastu ktorg jln kuar sama2.die ada ajar
main gitar,2 lagu,pastu dah lupa dah..heeee

skrg budak medic dah xreti nk merepek sgt,ckp straight je.*bukan semua,ade la tertggal sisa2 yg kaki lawak*
semua nk baca BUKU
seb baik rumate aku cam ala2 bipolar sikit..kelakor!
semua yg keluar dr mulut die aku akan gelak
pastu die kata,APA YG KELAKAR SGT?
haha.
mmg die xsedar yg die tu lawak!hikhik

yela,setiap mggu aku balik,die kata die tggl la kat bilik dgn TOYOL
haha.bodoh gila jwapan die.ade ke die kata ade TOYOL kat sini

oh lupa,rini aku nmpak budak kecik yg pggel aku KUCING JAHAT kat ward paediatric
nak buat PE kat dia,sbb comel betul die dgn perut buncit die jln terkedek2,pkai bju pink lak tuhhhh
haha! dpt jugak aku peluk die kejap tang perut tu,bulat mcm bear!!! pastu ajak die borak2 die xnak sgt,die sengih jahat je..pastu ade ke die main pistol mainan,pastu die cucuk kat mata aku pistol dia!!!cehhhh,siot punya kanak2..haha,seb baik xsakit or oedema ke?kang aku lak yg masuk hospital,budak2 lain ni tggu masa je nk buat PE kat sapa2 yg msuk ward!haha..lepas mata kena cucuk aku pon try lagi nk borak ngn dia,xpuas hati sbb die kiut lahhhh..ape yg buat die kiut ialah ke-nakalan die tu!alalaalaaaa comeinye nawi!! pastu die lari masuk bilik,pastu kata kat aku "yeay padan muka xboleh masuk!" die tutup pintu,, lepas tu,nganga la aku kat luar.haha

lepas tu ade satu kanak2 berusia 11 tahun ni,die lak DM type1,yg interesting pasal dia ialah,die sgt SPORTING!!!!!!! thisan very2 sporting gilaaaaaaaaa..kelakar kot!!!..boleh pulak die amek fon number aku nk hntar text!hahaha,yela,kat board aku tu ade sticker yg ada nma n phone num,yela,dulu buat dgn mira jem semua, saje2 comel je bende tu..dah pagi tadi dia miskol aku,pastu phone aku xbunyi pon,entah sbb ape operator angkat,xde off fon pun..entahlah..bgus jugak num aku dah hilang,xde la die nk hntar mecet lagi.hikhik.sorry la Thisan,akak suka tgk cter india,tapi xnak bofren india yg kuat lawan sgt mcm dlm cter Tamil tu..xdela..main jeeee..kalu boleh biar akak yg lawan dgn org jahat tu sbb die kacau bfren akak.eceeehh

VOGUE GILA MEDICAL STUDENT 


SEBAB ape aku rajin sgt nk update blog sbb sbb aku bosan!
and dah terjatuh cinta dgn ASNAWI,tapi kena REJECT
kena reject lagi :(
 jgn la later in life,suami aku bosan gila mcm ni,boleh mati aku mcm mkcik kartoon ni.ceehhhh



p/s:xtau kenapa kebelakangan ini*xde pulak kehadapan ini* aku tulis n sebut perkataan CEH..CEH,NI SEMUA TER-TIRU YEYEX!

Tuesday, September 13, 2011

you're much more important than my ward round...fuhh

im happy when you are happy.
kumbang bukan seekor,bunga bukan sekuntum.
tapi kenapalah yg tu jugak ko tggu.
i hope you will found someone that appreciate you the way you do.